Tjenester

7Design tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger til ditt prosjekt.

Tegning av planløsning for ett eller flere rom
7Design tilbyr 3D/2D tegning av planløsning og enkeltrom. Vi hjelper deg å finne nye løsninger og se på hvordan man kan få til best mulig plassutnyttelse og romfølelse. Det blir tatt mål av rommet og tegnet opp det aktuelle rommet.

OFFENTLIGE MILJØER

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape gode arbeidsrom og miljøer som det er godt å jobbe i. Fordi vi har god kjennskap til produkter i markedet til enhver tid, og vet hvor vi skal finne de, kan du spare mange timer på å la oss gjøre jobben, og finne ut hva som passer best inn til deres arbeidsplass.

KJØKKEN OG GARDEROBE

Trenger du hjelp og ideer til å lage ditt «drømmekjøkken»? Praktisk garderobeløsning? Da kan vi hjelpe deg. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi gi deg den beste løsningen. Vi kan tegne smarte løsninger og henter inn priser. Slik hjelper deg å finne det som passer best til ditt prosjekt.

MØBLERING OG BELYSNING

Sliter du med å innrede hjemmet ditt, eller gjøre forandringer? Vi leverer ferdig møbleringsplan i 3D om du ønsker. Trenger du planlegging og plassering av belysningen i boligen, hjelper vi deg med å finne de rette lyskildene så du får lyset du har behov for.

MATERIALER OG TEKSTILER

Er du redd for at sofaen, ikke passer til veggfargen, eller at gulvteppet ikke passer inn i helheten?
Det er så mange valg som skal tas, og for å holde stø kurs i jungen av ulike stilarter og materialvalg, hjelper vi deg til gode kombinasjoner og helhet som skaper ditt personlige hjem.

FARGEKONSULTASJON

Som fargeveiledere hjelper vi deg gjerne med rett sammensetting av farger og tapet til ditt prosjekt. Få en fin helhet på alt fra vegger, møbler, tekstiler og interiørartikler.

KONSULTASJON

En konsultasjon vil gi deg en god oversikt over hva som kan med ditt prosjekt. Sammen går vi igjennom deres behov og ønsker, og vi kommer allerede med gode tips og råd.