Totalrenovering av bad fra 1986. Det ble demontert helt ned til benet, og bygget opp etter 2021 standard. Det er valgt store fliser på vegg, og en mønstret flis på gulv for å skape dynamikk i rommet. Ved å gå helt ned til grunnarbeidene, har man ofte mulighet til å flytte på faste elementer. Her fikk vi inn badekar, en større dusj og vegghengt toalett. Vi fikk inn alt det eier ønsket og det  ble en oase i kjellerens underetasje på eneboligen.

Vi har benyttet 7Design ved to anledninger i forbindelse med modernisering av vår bolig som er oppført i 1986. To bad, kjøkken, stue, entre og gjestetoalett har blitt renovert under kyndig veiledning fra 7Design med tanke på valg av farger, materialer og funksjonalitet.
Venke var med oss på planleggingen helt fra starten av på begge prosjektene– hun ordnet med prøver på materiale og forslag til farger, innhentet tilbud og bisto med forhandlinger med leverandørene på våre vegne.
Vi valgte også å la Venke ta hånd om kontakten med håndverkerne og ha det overordnete ansvaret for at prosjektene fremskred som avtalt og dette sparte oss for mye arbeid.
Spesielt vil vi berømme 7Desing for å lett forstå hvordan vi ønsket at ting skulle bli og hvilken stil vil var ute etter å skape i vårt hjem. Hennes kunnskap om farger og uttrykksmåter er svært stor og vi har lært mye om dette i samarbeid med henne. 7Design har gjennom hele prosessen vært ryddig, punktlig og lydhør. Hennes kjennskap til dyktige håndverkere og gode leverandører har vært svært avgjørende ved våre endelige valg og ikke minst resultat.
Alt har blitt levert til avtalt tid, pris og med en hyggelig og imøtekommende tone.
Vi vil gi 7Design og Venke de beste anbefalinger og vi er ikke i tvil om å ta kontakt med henne ved neste oppussingsprosjekt vi eventuelt skulle bestemme oss for å gå i gang med.

Trine og EvenKunde

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

Aura BrooksGraphic Designer

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc