Tjenester

7Design tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger til ditt prosjekt. Vi tilbyr  både 3D og 2D tegning av planløsning for flere rom og enkeltrom. Vi hjelper deg å finne nye løsninger og se på hvordan man kan få til best mulig plassutnyttelse og romfølelse.

Privat interiør

Vi hjelper deg med å designe dine spesialinnredninger som garderobe, bibliotekvegg, kjøkken eller andre ting du vil ha designet. Vi ser på din bolig og finner riktig stil for hjemmet ditt.

Kjøkken & garderobe

Trenger du hjelp og ideer til å lage ditt drømmekjøkken? Eller en praktisk garderobeløsning? Da kan vi hjelpe deg. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi gi deg den beste løsningen. Vi kan tegne smarte løsninger og henter inn priser. Slik hjelper vi deg å finne det som passer best til ditt prosjekt.

Møblering & belysning

Sliter du med å innrede hjemmet ditt eller gjøre forandringer? Vi leverer ferdig møbleringsplan i 3D om du ønsker. Trenger du planlegging og plassering av belysningen i boligen, hjelper vi deg med å finne de rette lyskildene så du får lyset du har behov for.

Materialer & tekstiler

Er du redd for at sofaen ikke passer til veggfargen eller at gulvteppet ikke passer inn i helheten? Det er så mange valg som skal tas, og for å holde stø kurs i jungelen av ulike stilarter og materialvalg, hjelper vi deg til gode kombinasjoner og helhet som skaper ditt personlige hjem.

Fargekonsultasjon

Som fargeveiledere hjelper vi deg gjerne med rett sammensetting av farger og tapet til ditt prosjekt. Få en fin helhet på alt fra vegger, møbler, tekstiler og interiørartikler.

Gardiner & tepper

Vi tar oss av oppmåling, søm og montering. Sammen med deg finner vi rett design, kvaliteter og riktig montering av dine nye gardiner. Vi hjelper deg også gjerne med å velge ut kvalitetstepper. Alt fra heldekkende tepper til mindre salongtepper m.m.

Offentlige miljøer

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape gode arbeidsrom og miljøer som det er godt å jobbe i. Vi har god kjennskap til produkter i markedet og vet hvor vi skal finne dem, så du kan spare mange timer på å la oss gjøre jobben. Sammen finner vi ut hva som passer best hos dere.

Personal shopper

Skal du ha nye møbler? Vi hjelper deg med å finne riktig design som kan passe i ditt hjem. En collage med forslag til modeller, materialvalg og farger kan hjelpe deg så du blir trygg på at det passer hos deg. Vi er også med ut i butikk og sikrer at alt blir korrekt når du setter ordren i bestilling. På denne måten sparer du masse tid og unngår feilkjøp.

3D tegning

Vi tegner plan i 2D og 3D, slik at du lettere kan ta valg på hvordan du vil ha det. Hvis du f.eks. skal rive en vegg, og er i tvil om hvordan det blir, er 3D bilder nyttige, og du blir trygg på løsningen som er tenkt, før du starter arbeidet. Bruk oss i forkant, så har du spart mye tid og får bedre løsninger. Du får både plantegning i 2D og 3D, samt 3D bilder.

Konsultasjon

En konsultasjon vil gi deg en god oversikt over hva som kan gjøres med ditt prosjekt. Sammen går vi gjennom dine behov og ønsker, og vi kommer gjerne med gode tips og råd.

Kontakt

Adresse: Engersand havn 60, 3427 Gullaug
Tlf: +47 95899534
Email: post@7design.no

Tusen takk Venke for at du gjorde det umulige mulig. For oss å pusse opp hele huset er det en så krevende jobb, men med Venkes rådgivning å støtte har vi klart det, og vi er så fornøyde med resultatet. Vi har fått et hus som skinner på nytt takket være god fargeveiledning og materialvalg til gulv, vegger og tak. Venke har vært med oss hele veien, fra første kundemøte til ferdig resultat. Det er ingen tvil om at alle bør ha en Venke på laget.

Jeanette Hekleberg