Målsydde gardiner gir hjemmet ditt en helt spesiell kvalitet.  Ønsker du å ha noe som passer helt til ditt hjem, så kommer vi hjem til deg, tar mål, finner riktig stoffer og et design tilpasset ditt hjem. Har du et prosjekt i det offentlige? Hotell, skoler, kontor eller sykehjem. Vi har levert komplette pakker til f.eks. store sykehjemsprosjekter. Vi bruker kun kvalitetsstoffer og proffe systuer.

7Design var leverandør til Stortinget over en 4 års periode der vi hadde rammeavtale på gardiner for tjenesteboliger, historiske rom, samt andre vakre områder inne i Stortingets bygningsmasse.

Gardiner til historiske rom

Presidentens kontor på Stortinget.  Gardinleveranse i 2013.

Her var utfordringen å finne riktig tekstil og uttrykk, flammehemmere stoffer, tilpasset tidsepoken og arkitektoniske linjer. Det ble en rekke håndsydde gardiner. Skikkelige stasgardiner!

Det store møtebordet med stilfulle gardiner i vinduene.

Vakre gardiner og detaljer.

Spesialtilpassede stoffer for et historisk rom.

Tilpasset fargerangen av et  historiske rom. Håndsydde gardiner – en spesial løsning.

Gardiner og opphengsmetode er tilpasset tidsepoken. Her er det valgt et velur-stoff med godt fall – flammehemmet for bedre brannsikkerhet.

Gardiner til Bragernes kvartal.
Moderne, urban liten byleilighet.

Lette og luftige målsydde gardiner tilpasset veggfargen.

Moderne leilighet med store vindusflater.

Her det dobbelt gardinskinner i tak. Det gjør parkering av gardiner enkelt og du får inn mer dagslys. Her vist funksjon som skaper lunhet, hygge, svaler mot sterkt sollys og demper lyd i rommet. Lettstelte og vaskbare for kunden selv.

Parkering av gardiner – tar liten plass.

Gardiner skaper en lun følelse i rommet, demper lyd og skaper god stemning i rommet.

Wave-gardiner og screen til hytte

Screen-gardiner til store vinduer i tømmerhytte.

Lange ullgardiner med wavedesign til tømmervegg.