7Design har hatt hovedansvaret med oppgradering av alle materialvalg over en 5 års periode, og funnet frem til bedre løsninger for de ulike områder i skolen. Her er det laget mingleplass for elevene, vi har laget nye klasserom og spesiallaget elevskap. Det er bevisst brukt materialer som skal dempe lyd slik som spilevegger med rom i rommet. Det er også laget et vakkert nytt inngangsparti – tilpasset byggets arkitektoniske uttrykk. Nytt lærerværelse, med arbeidsrom for lærere og bibliotek.

2 klasserom ble ofret til fordel for minglesone for elever. Her er det utnyttet plass med å kasse inn ventilasjon på langvegg med en benk på over 7 meter. Gjort rommet rustikk og få frem noe mer urbant og industrialisert uttrykk. Ideskissen fikk godt respons hos elever og ble gjennomført.

Her er bilde av langbenk med gjemt ventilasjon. Elevene elsker å slange seg i dette området. Spilevegger utgjør møterom på andre siden, og er samtidig med å gjøre det dekorativt, og skaper en god lyddemping i rommet. Teppefliser (tilpasset offentlig bruk), gjør det mykt og godt på gulvet.

Spesialtegnet sittekasser for elevene i et nybygget auditorium. Sterke og fargerike kasser, skaper nok farger i rommet, og kan lett byttes eller males om det skulle være ønske om endring. I tillegg er det laget sitteputer til sittebenkene i trapp og putekasser til oppbevaring. Alt tegnet av 7Design på oppdrag for Wang skole.

Et vakkert inngangsparti ble strippet ned til benet, og bygget opp igjen, men å føre bygget tilbake til dens naturlige skjønnhet. Det ble gjort mye research for å finne tilbake til gamle speilvegger, flismønstre, form og lysekroner. Det ble tegnet ny høy stor inngangsdør, og det gav inngangspartiet et ordentlig løft. Velkommen til Wang!